GLUREN BIJ DE BUREN IN TUINEN ÉN HUISKAMERS: MELD JE AAN ALS HOST OF ACT! 

Op 3 juli vindt Gluren bij de Buren voor de tweede keer plaats in gemeente Stichtse Vecht. Tijdens dit festival vinden er bij alle deelnemende hosts verspreid door de hele gemeente optredens plaats in huiskamers en tuinen. De organisatie is op zoek naar lokale acts en hosts. Aanmelden kan tot en met 22 mei. 

Gluren bij de Buren is het festival waarbij het vloerkleed het podium en de bank de tribune is. Zijn de optredens in de tuin? Dan zijn de tuinstoelen het nieuwe rode pluche, en het terras de balletvloer. Enthousiaste inwoners stellen hun huiskamer of tuin open voor een act en voor publiek uit de buurt. 

Aan elke deelnemende locatie wordt één act gekoppeld die zondagmiddag drie keer 30 minuten op vaste tijden optreedt. Bezoekers kunnen een route uitstippelen en van locatie naar locatie hoppen. 

Tot en met 22 mei kan iedereen zich aanmelden om deel te nemen. Alle wijken doen mee. Gluren bij de Buren biedt plaats aan amateurpodiumkunstenaars uit gemeente Stichtse Vecht en omgeving. Denk hierbij aan dans, theater, muziek, poëzie en nog veel meer! 

Aanmelden is mogelijk tot en met 22 mei via www.glurenbijdeburen.nl 

Gluren bij de Buren wordt georganiseerd door Stichting de Bühne. 

Algemene informatie 

Datum: zondag 3 juli 2022 

Tijden: 13:00 – 18:00 uur 

Entree: Pay what you can 

Website: www.glurenbijdeburen.nl 

Gluren bij de Buren 2022 vindt plaats in Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Assen, Baarn, Bloemendaal, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Emmen, Haarlem, Harderwijk, Helmond, Hilversum, Huissen, Leiden, Maastricht, Nieuwegein, Nijkerk, Nissewaard, Roermond, Sittard-Geleen, Soest, Stichtse Vecht, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Wageningen, Woerden, Zaanstad, Zeist, Zutphen en Zwolle. 

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *